Masterson väntar tvillingar

Personligt – Att balansera karriär och familjeliv blir allt svårare.
Personligt • Publicerad 11 mars 2011 • Uppdaterad 13 december 2021
Mary Stuart Masterson. Foto: L Lanzano/Scanpix
Mary Stuart Masterson. Foto: L Lanzano/Scanpix

– Att balansera karriär och familjeliv blir allt svårare. Och om fem månader kommer vi att ha tre barn under två år. Vi är i lycklig chock kring det hela, säger Jeremy Davidson från tv-serien "Army wives" till E! Online.Mary Stuart Masterson har bland annat spelat i "Stekta gröna tomater" och medverkat i ett flertal tv-serier.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.