Jubilar

Grattis Cornelia tycker om att umgås med pojkvännen och andra vänner.
Publicerad 12 mars 2011 • Uppdaterad 14 december 2021
Cornelia Andersson
Cornelia Andersson

Cornelia tycker om att umgås med pojkvännen och andra vänner. Hon tränar också på gym. Efter skolans slut tänker hon läsa vidare till förskollärare.

I framtidsplanerna ingår familj, ett bra jobb och en snygg, väldigt grön bil.Cornelia är glad, snäll, omtänksam, pigg och nyfiken. Hon blir glad när hennes nära och kära mår bra och är glada. Hon blir arg när hon inte får som hon vill.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.