Lokalrevyn gick hem i Norra Sandby

Hässleholm – Ja, det var över förväntan.
Hässleholm • Publicerad 14 mars 2011 • Uppdaterad 14 december 2021
Idén som kläcktes under en gemensam fest av bland annat det här glada gänget ser nu att bli en årlig tradition. Foto: Stefan Sandström/Arkivbild
Idén som kläcktes under en gemensam fest av bland annat det här glada gänget ser nu att bli en årlig tradition. Foto: Stefan Sandström/Arkivbild

– Ja, det var över förväntan. Publiken var nöjd och verkade uppskatta det vi framförde på scenen, säger Ulla-Kersti Bengtsson som var en av aktörerna.

Biljetterna till föreställningen i lördags sålde fort slut och även till genrepet såldes det en hel del biljetter.– Efter det mottagandet vi fick så är det ett måste att fortsätta traditionen, säger Ulla-Kersti Bengtsson. Vi har redan uppslag till nya nummer, det dök upp nya idéer under tiden vi repeterade till årets föreställning.– Så nu är det bara att spotta i nävarna och ta nya tag. Men det är bara roligt och just nu känns det faktiskt lite tomt i och med att allt är över för den här gången, fortsätter Ulla-Kersti.

Det var inte bara bybor som hade sökt sig till sockenhuset på lördag, här fanns besökare både från Tomelilla och Danmark. I publiken fanns också aktörer från Finjarevyn, som dessutom fick finna sig i att äntra scenen även i Norra Sandby. De olika numren innehöll mycket av det som är typiskt svenskt och företeelser som är på allas läppar. Så nu har Norra Sandby haft sin egen Idol-uttagning med juryn och allt. Och vad vore en lokalrevy utan en shoppingresa till Tyskland.– En del blev utan biljett till föreställningen, men eftersom vi har filmat allt så ska det så småningom gå att köpa en film från kvällen, avslutar Ulla-Kersti Bengtsson.

Eva Ericsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.