Stort sug efter skånsk hockey

Sport I fredags sålde Rögle slut på biljetterna till kvalseriemötet mot Modo den 25 mars på bara 22 minuter.
Sport • Publicerad 14 mars 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

I fredags sålde Rögle slut på biljetterna till kvalseriemötet mot Modo den 25 mars på bara 22 minuter.– Vi märker av ett mycket större intresse i år än tidigare säsonger, säger Rögles biljettans-varige Arne Nilsson till klubbens hemsida.

Nu finns endast ett fåtal biljetter kvar till matcherna mot Växjö, Mora, Södertälje och Örebro i Lindab arena.– Publikintresset bygger på en riktigt stark säsong av A-laget, säger Arne Nilsson till Rögle BK:s hemsida.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.