85- årig dam rånad i sitt hem

Osby Kvinnan som är 85 år gammal sitter i sin lägenhet när ytterdörren plötsligt öppnas.
Osby • Publicerad 16 mars 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Kvinnan som är 85 år gammal sitter i sin lägenhet när ytterdörren plötsligt öppnas. Klockan är cirka 11.30. Enligt 85-åringen kommer en kvinna in i lägenheten och hävdar att hon kommer från hemtjänsten. Damen tror inte på detta. Samtidigt som hon trycker på sitt trygghetslarm ser hon en även en man befinner sig inne i hennes lägenhet. Båda gärningsmännen rusar ut ur lägenheten. Kvinnan stjäl ett guldarmband som ligger på ett smyckeskrin i farten på väg ut.– Det finns vittnen som har sett de båda personerna fly från platsen och polisen har under dagen sökt en bil med kopplingar till åldringsbrottet, berättar Lena Pettersson vid polisen i Osby.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.