Rögle förlänger med Fransson

Sport - Jonas har gjort en fantastiskt stark säsong och vi ser honom som en viktig spelare att bygga vår satsning kring, kommenterar sportchef Roger Elvenes det nyskrivna tvåårsavtalet i ett pressmeddelande.
Sport • Publicerad 16 mars 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

- Jonas har gjort en fantastiskt stark säsong och vi ser honom som en viktig spelare att bygga vår satsning kring, kommenterar sportchef Roger Elvenes det nyskrivna tvåårsavtalet i ett pressmeddelande. - Med Jonas kontrakterad för två år till säkerställer vi kontinuitet på en viktig position. Ett stabilt målvaktsspel är grunden för att nå riktigt långt och Jonas kan bära oss hela vägen till Elitserien, säger Roger Elvenes. Och även Jonas Fransson har positiva förväntningar på den kommande tiden i Rögle BK: - Det känns kanon. Både jag och familjen trivs jättebra här så det var inget att tveka på när det gällde nya kontraktet, säger han. - Vi har lika stora chanser som alla att nå Elitserien redan i år och klubbens satsning känns helt rätt. Jag inspireras av att vara en del av ett lag med så många unga talanger som Rögle har, avslutar Jonas Fransson.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.