Gruppen Faithless splittras

Kultur och Nöje  Bandet har gjort musik tillsammans under 15 år, skriver Contactmusic.
Publicerad 17 mars 2011 • Uppdaterad 15 december 2021
Faithless sångare Maxi Jazz. Foto: Boris Grdanoski/AP/Scanpix
Faithless sångare Maxi Jazz. Foto: Boris Grdanoski/AP/Scanpix

 Bandet har gjort musik tillsammans under 15 år, skriver Contactmusic. "Vi har, tillsammans med våra fans, haft en helt ofattbar och episk upplevelse som sträcker sig över många år och tiotusentals mil", skriver bandets sångare Maxi Jazz på bandets hemsida. Faithless består, förutom av Maxi Jazz, även av Sister Bliss och Rollo. Bandet har gjort världshits som "Salva mea", "Insomnia" och "God is a dj". De släppte sitt senaste album "The dance" förra året.

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.