Minskad vinst för Kristianstadbank

Nyheter \"Intjäningen i bankrörelsen är fortsatt god, medan nettoresultatet av finansiella transaktioner har haft negativ utveckling under 2010, skriver banken i ett pressmeddelande.
Publicerad 17 mars 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

"Intjäningen i bankrörelsen är fortsatt god, medan nettoresultatet av finansiella transaktioner har haft negativ utveckling under 2010, skriver banken i ett pressmeddelande. Räntenettot förbättrades under året och uppgick till 294,5 miljoner, mot 272,9 miljoner året före. Kreditförlusterna uppgick till 61,8 miljoner (88,3).Den totala affärsvolymen var vid årsskiftet 55,1 miljarder, en ökning med sex procent.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.