Patroner skulle vara prydnad

Hässleholm Mannen stoppades i Hästveda sedan ha kört bil narkotikapåverkad.
Hässleholm • Publicerad 21 mars 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

Mannen stoppades i Hästveda sedan ha kört bil narkotikapåverkad. Han saknade även körkort. I mannens bostad fann polisen 112 gram cannabis samt 123 patroner. 25-åringen uppgav att han köpt patronerna på en jakt- och fiskemässa och att han tänkte ha dem som prydnad. Han kände inte till att det krävdes tillstånd för innehavet. 25-åringen erkänner narkotikabrott. Han uppger att han missbrukat mer eller mindre dagligen under flera års tid för att "få tillvaron att gå ihop".Enligt domen ska mannen också genomgå behandling för sitt missbruk.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.