Annons

Mattförsäljare polisanmäld

Hässleholm Polisanmälan gjordes sedan flera äldre kvinnor, mellan 80 och 85 år bosatta på Stenbocksgatan, blivit uppringda av mannen som uppgav att han ville göra hembesök för att sälja orientaliska mattor.
Hässleholm • Publicerad 23 mars 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

Polisanmälan gjordes sedan flera äldre kvinnor, mellan 80 och 85 år bosatta på Stenbocksgatan, blivit uppringda av mannen som uppgav att han ville göra hembesök för att sälja orientaliska mattor. Uppringaren sade att han skulle flytta från Sverige och därför ville bli av med mattorna.Enligt anmälaren verkar det som om det bara är äldre som fått samtal. Andra yngre personer på gatan inte fått någon påringning.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons