Rätt dag om Google-boken

Hässleholm Felaktigt uppgavs att Andreas Ekström skulle ha varit på biblioteket i Tyringe under onsdagskvällen den 23 mars, för att berätta om sin bok \"Google - ondskans imperium eller frälsaren från väster\".
Hässleholm • Publicerad 23 mars 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

Felaktigt uppgavs att Andreas Ekström skulle ha varit på biblioteket i Tyringe under onsdagskvällen den 23 mars, för att berätta om sin bok "Google - ondskans imperium eller frälsaren från väster". Rätt dag är i nästa vecka, tisdag den 29 mars klockan 19.Andreas Ekström är kulturjournalist på Sydsvenskan i Malmö. I våras utkom han med en uppmärksammad bok om Google. Under en spännande kväll berättar han om världens viktigaste och mäktigaste internetfenomen, men också om hur vi bör förhålla oss som medborgare och användare.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.