The Ark tilldelas HBT-pris

Kultur och Nöje - Eftersom The Ark ska sluta som band i år ville vi uppmärksamma deras långa och trogna tjänst för att visa unga i Sverige, både HBT-ungdomar och andra, att det är okej att spränga gränser och vara den man är, säger Felix König, förbundsordförande i RFSL ungdom till \"Kulturnyheterna\".
Publicerad 25 mars 2011 • Uppdaterad 14 december 2021
The Ark. Arkiv
The Ark. Arkiv

- Eftersom The Ark ska sluta som band i år ville vi uppmärksamma deras långa och trogna tjänst för att visa unga i Sverige, både HBT-ungdomar och andra, att det är okej att spränga gränser och vara den man är, säger Felix König, förbundsordförande i RFSL ungdom till "Kulturnyheterna". RFSL:s ungdomspris har delats ut sedan 2006. Förra året prisades HBT-fritidsgården i Värmland.

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.