A-laget kör gödning

Hässleholm Med start klockan nio på lördagen kommer nio ekipage med bil och släp att köra runt i stans villaområden och knacka dörr och sälja gödning, planteringsjord, gräsfrö och järnsulfat mot mossa.
Hässleholm • Publicerad 26 mars 2011 • Uppdaterad 13 december 2021
Daniel Engel
Daniel Engel

Med start klockan nio på lördagen kommer nio ekipage med bil och släp att köra runt i stans villaområden och knacka dörr och sälja gödning, planteringsjord, gräsfrö och järnsulfat mot mossa. Hela A-laget och några juniorer är med och drar på det här viset in pengar till sin förening. – Det här blir bra träning inför matchen mot Öster på onsdag , säger Lennart Månsson i IFK. Spelarna tränar fyra, fem gånger i veckan och ställer upp mangrant för att hugga i med säckarna och träffa hässleholmarna. – Vi vill gärna visa att vi jobbar för klubben, förklarade några av dem som tidningen träffade i klubbstugan. IFK får provision på försäljningen av Bröderna Lantz i Vankiva. Klubben har dock inte lagt på något på priset.

Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.