Juholt fick fallskärm

Nyheter - När en biträdande partisekreterare lämnar sin post betalar vi lön i ett år efter att man har slutat, oberoende av vilket skäl, med avräkning för nya inkomster, säger Tommy Ohlström, partikassör i Socialdemokraterna, enligt Expressen.
Publicerad 26 mars 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

- När en biträdande partisekreterare lämnar sin post betalar vi lön i ett år efter att man har slutat, oberoende av vilket skäl, med avräkning för nya inkomster, säger Tommy Ohlström, partikassör i Socialdemokraterna, enligt Expressen.  

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.