Buss ersatte tåg mellan Hässleholm-Eslöv

Hässleholm - Skånetrafiken och SJ sätter in ersättningsbussar istället för tågen fram till 21.
Hässleholm • Publicerad 27 mars 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

- Skånetrafiken och SJ sätter in ersättningsbussar istället för tågen fram till 21. Då räknar vi med att tågtrafiken ska kunna komma igång igen, sa Trafikverkets driftsområdeschef Linus Eriksson på söndagen. Den ombyggnad av plattformen vid Sösdala station som skulle varit klar vid halv två-tiden på söndagen, beräknades istället vara klart vid 22-tiden på söndagskvällen.

Orsaken var alltså att ett arbetsfordon spårat ur vid Tjörnarp mellan Sösdala och Höör.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.