GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Orup till Skåne

Kultur och Nöje Hitmaskinen Orup blir Skivarp Gifs val denna sommar.
Publicerad 28 mars 2011 • Uppdaterad 25 november 2021
Det blir Orup som ska göra sommaren i Skivarp i år.  23 juli spelar han på Möllevallen.
Det blir Orup som ska göra sommaren i Skivarp i år. 23 juli spelar han på Möllevallen.

Hitmaskinen Orup blir Skivarp Gifs val denna sommar. De ville ha en artist som ensam kan locka unga och äldre till en familjefest. – Det känns kul, väldigt roligt nu när det äntligen är klart och vi kan börja sälja biljetter. Det är mycket jobb att få i ordning med artisterna, berättar pressansvarig i idrottsklubben, Yngvar Ness. En lista med 15 artister har mynnat ut i en färdig bokning.

I år arrangerar Skivarps Gif en jättekonsert på Möllevallen för fjärde året i rad, i år för första gången helt i egen regi. – Vi har sett genom åren att vi har så pass bra resurser i klubben att vi klarar att arrangera själva. All logistik har vi hitintills klarat på egen hand, säger Yngvar Ness. Att det blir en artist i år i stället för två förklarar han med att det är enklare att marknadsföra en artist, lättare att nå ut och att det var så konceptet såg ut första året då det gick som bäst. – Första året hade vi fem och ett halvt tusen besökare, påminner Yngvar Ness. Biljettpriset blir något lägre i år, 275 kronor. Klubben hyser förhoppningen att det ska underlätta för fler att ha råd att gå hela familjen så att det kan bli den familjefest som klubben strävar efter, uppger Ness. Biljetterna kommer att släppas under första hälften av april månad och finns att köpa hos lokala handlare och ticnet. Precis som tidigare år kan besökarna ta med egen dryck, mat och picknickfilt in på området och det finns även ett hundratal matbiljetter till terassen.

Catharina NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.