Nya bostäder en het fråga

Hässleholm Frågorna ska besvaras av kommunalrådet Lars-Göran Wiberg (C), kommunstyrelseledamoten Pär Palmgren (M) och oppositionsrådet Tommy Nilsson (S) under en politikerkväll i IOGT-NTO-lokalen i Sösdala den 7 april.
Hässleholm • Publicerad 29 mars 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

Frågorna ska besvaras av kommunalrådet Lars-Göran Wiberg (C), kommunstyrelseledamoten Pär Palmgren (M) och oppositionsrådet Tommy Nilsson (S) under en politikerkväll i IOGT-NTO-lokalen i Sösdala den 7 april.

Även om merparten av de inlämnade frågorna rör bostäder; vad ska hända nu när Hässleholmsbyggen rivit sina gamla hyresfastigheter? när ska det börja byggas nya bostäder i byn? så finns det också andra frågor som ställs till politikerna. Bland annat om parkeringsplatser och en cykelväg till Häglinge.Intresset för politikernas svar brukar locka ett 70-tal Sösdalabor. Mötet hålls mellan klockan 19 och 20.30.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.