Elsa Billgren leder humorklassiker

Kultur och Nöje Till sin hjälp har hon fyra gäster som ska bräcka varandra i konsten att berätta roliga historier.
Publicerad 30 mars 2011 • Uppdaterad 13 december 2021
Elsa Billgren. Foto: SVT
Elsa Billgren. Foto: SVT

Till sin hjälp har hon fyra gäster som ska bräcka varandra i konsten att berätta roliga historier.

Programmets första panel består av författaren och bloggaren Alex Shulman, Nöjesguidens redaktör Parisa Amiri, komikern André Wickström och sångerskan och komikern Julia Frej. Senare kommer även Robert Gustafsson, Carolina Gynning och Andreas Weise att dyka upp som gäster i programmet.

"Har du hört den förut" har premiär den 4 april.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.