Glimåkras damer uppskattas

Nyheter De får nu pris för detta.
Publicerad 30 mars 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

De får nu pris för detta.Det anser folket i idrottsalliansen och detta bekräftas av ledamöterna i omsorgs- och utbildningsutskottet.Tre lag deltog i seriesystemet under 2010. 44 spelare med en medelålder på 19 år användes.En stor framgång kom nu i vintras. Två lag från Glimåkra var anmälda till Alliansens inomhusturnering i Kristianstad. Dessa lag möttes i finalen!Under 2010 kom ett av damlagen i fotboll, från Glimåkra, tvåa i division 3. Via kval spelade damerna upp sig till division 2, nu under 2011.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.