Annons

Tyskt världslag till Sverige

Skåne/Kristianstad Laget kommer också att avsluta sitt träningsläger med en uppvisningsmatch mot IFK Kristianstad i Kristianstad Arena söndagen den 24 juli.
Publicerad 14 april 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

Laget kommer också att avsluta sitt träningsläger med en uppvisningsmatch mot IFK Kristianstad i Kristianstad Arena söndagen den 24 juli.

- En riktig höjdare för evenemanget, publiken, deltagarna, samt för marknadsföringen av Handbollen, säger Mats G Jönsson, Åhus Beachhandboll festival.

Annons

Flensburg kommer till Åhus och Kristianstad onsdag 20 juli. Laget kommer att bo på i Kristianstad, träna i Kristianstad Arena, och på kvällarna närvara på evenemanget Åhus Beachhandboll festival.

Fredag 22 och lördag 23 juli kommer laget att deltaga i Åhus Beachhandbolls elitklass, och söndag kväll 24 juli kommer elitserielaget IFK Kristianstad möta SG Flensburg Handewitt i Kristianstads Arena.

-Att ett världslag som Flensburg kommer hit är en highlight utöver det vanliga. Det ska bli riktigt skoj att se hur vi tacklar spelare som Tobias Karlsson, Holger Glandorf och Anders Eggert, ja egentligen hela deras trupp. Superkul, säger Jesper Larsson som hoppas på storpublik.

- Att komma till Kristianstad och Åhus passar oss perfekt. Att i början av säsongen svetsa samman laget med lite strandövningar och visa upp oss för många av våra supportrar under lite andra former, för att som avslutning möta Sveriges kanske mest spännande klubb ska bli kul. Vi ska inte sticka under stol med att ryktet om Kristianstad publiken har bidragit till det här beslutet, säger Ljubo Vranjes.

Eva Emmelin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons