GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bröt sig in på fotvårdsklinik

Hässleholm Enligt stämningen krossade 19-åringen rutan i entrédörren till Christels Fotvårdsklinik i Ballingslöv den 11 oktober.
Hässleholm • Publicerad 3 maj 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

Enligt stämningen krossade 19-åringen rutan i entrédörren till Christels Fotvårdsklinik i Ballingslöv den 11 oktober. Därefter tog han sig in och stal 6 000 kronor.Den åtalade nekar till brott. Ett vittne har kallats till rättegången.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.