27-åring åtalad för grov stöld

Hässleholm Mannen ska den 5 april i år, tillsammans med ytterligare tre män, ha brutit sig in i en lastbil som stod uppställd vid ett elektronikvaruhus i Ödåkra utanför Helsingborg.
Hässleholm • Publicerad 8 juni 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Mannen ska den 5 april i år, tillsammans med ytterligare tre män, ha brutit sig in i en lastbil som stod uppställd vid ett elektronikvaruhus i Ödåkra utanför Helsingborg.

Från bilen ska de fyra männen ha plockat med sig datorer, mobiltelefoner, kameror och annan elektronisk utrustning till ett värde av cirka 340 000 kronor. Stöldgodset ska ha transporterats i en lastbil till Hässleholm där delar av stöldgodset lastats över in en personbil.

En av de andra tre männen ska vid polisingripande ha haft en Ipad på sig som stals vid tillfället. Mannen hade också en lista över det stulna på sig.Bland bevisen som åklagaren har finns också telefonavlyssning och den åtalades fingeravtryck på stöldgodset.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.