Vinn en groda

Personligt Det blev Otto Holmberg i Hässleholm, som får boken Den vilda jakten på dårpippin hemskickad med posten.
Personligt • Publicerad 8 juni 2011 • Uppdaterad 13 december 2021

Det blev Otto Holmberg i Hässleholm, som får boken Den vilda jakten på dårpippin hemskickad med posten. Grattis! Denna vecka lottar vi ut en handdocka – en groda.Vid midsommar brukar vi sjunga Små grodorna när vi dansar runt midsommarstången.

Vilken av följande saker hör inte ihop med midsommar- firandet?1. KebabX. Jordgubbar2. Svenska flaggan

Skicka ditt svar senast den 14 juni till: Personligt Norra Skåne, 28181 Hässleholm eller personligt@nsk.se Lycka till!

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.