Boktips

Personligt Hermans hemlighetStian HoleAlfabetaUnderbara illustrationer står den norske barnboksförfattaren Stian Hole för.
Personligt • Publicerad 9 juni 2011 • Uppdaterad 15 december 2021
Boktips
Hermans hemlighet
Boktips Hermans hemlighet

Hermans hemlighetStian HoleAlfabeta

Underbara illustrationer står den norske barnboksförfattaren Stian Hole för. Detta är hans tredje bok om Herman och han har fått ta emot flera prestigefulla priser, både i Norge och internationellt. I denna bok hittar Herman och kompisen Johanna något som ser ut som en rymdkapsel. Den ligger mitt i skogen och blir deras hemliga lekställe. Herman och Johanna tar oss med på spännande äventyr ut i rymden och i den vackra naturen. Det bjuds till och med på lite spirande kärlek. Fantastiska bilder lyfter sidorna.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.