Hästveda sommarprogram

Hässleholm Den 15 juni börjar årets sommarrangemang som Hästveda hembygdsförening står för.
Hässleholm • Publicerad 13 juni 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Den 15 juni börjar årets sommarrangemang som Hästveda hembygdsförening står för. Först ut blir det allsång med det lokala bandet Rivjärnet nu på onsdag. Hästveda-revyns "tanter" hjälper till med underhållningen. Kvällen startar klockan 19:00 i Hembygdsparken.

Så här ser det ut för resten av sommaren:18 juni: Byavandring. Samling vid viadukten klockan 13:30. Promenaden går på Bygatan 1 till och med 20. Vandringen avslutas i Hembygdsparken med egen medhavd fikakorg.24 juni: Midsommarfirande i Hembygdsparken från klockan 14:00 med musik och dans. Thomas och Lisa spelar fiol och dragspel medan midsommarstången kläds. Senare blir det dans.

3 juli: Öppet hus med kaffeservering i parken klockan 17:00.12-13 juli: Hästveda marknad. Hembygdsföreningen säljer vykort, hembakat bröd och lotter.18 juli: Öppet hus med underhållning av Britten Andersson och kaffeservering.3 augusti: Allsång. Vem som står för underhållningen meddelas längre fram.14 augusti: Hembygdsgårdens dag med underhållning av Briggen Tre Bröder, ponnyridning, kaffeservering och lottförsäljning.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.