Ljus framtid för byggmarknaden

Hässleholm – Det byggs mycket nu.
Hässleholm • Publicerad 13 juni 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

– Det byggs mycket nu. Sett över hela Skåne ser det ganska bra ut med byggjobben, säger Pia Carlson, arbetsförmedlingschef i Hässleholm.

Pia Carlson menar att om man har yrkeskompetens och relevanta utbildningar, ska det inte vara några problem att få jobb i byggbranschen.– Men man måste kanske vara beredd att flytta på sig, säger Pia Carlson.Hon spår också att 2011 och 2012 kommer bli bra år för byggmarknaden.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.