JUBILAR

Grattis 18 år blir den 14 juni Stina Olandersson på Norregårdsvägen i Tyringe.
Publicerad 14 juni 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

18 år blir den 14 juni Stina Olandersson på Norregårdsvägen i Tyringe. Hon går på naturvetenskapliga programmet på Hässleholms tekniska skola, HTS. Skolan tar mycket tid men på fritiden spelar Stina gärna tvärflöjt, bland annat i Röke Blås, och hon orienterar lite då och då.Efter skolans slut tänker hon plugga vidare direkt efter studenten inom något naturvetenskapligt område. Om tio år hoppas hon att hon lever ett liv som känns meningsfullt.Stina beskriver sig själv som positiv och envis. Hon blir glad av att träffa människor men också av musik, att spela flöjt och att springa. Hon blir arg över falskhet och när saker inte går så bra som hon tänkt.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.