Stjärnproducenten Laura Ziskin död

Personligt Laura Ziskin var en av de tyngsta producenterna i Hollywood och låg bakom samtliga Spiderman-filmerna och producerade även Garry Marshalls klassiker Pretty woman - filmen som gjorde Julia Roberts till stjärna.
Personligt • Publicerad 14 juni 2011 • Uppdaterad 14 december 2021
Foto: Dan Steinberg/AP/Scanpix
Foto: Dan Steinberg/AP/Scanpix

Laura Ziskin var en av de tyngsta producenterna i Hollywood och låg bakom samtliga Spiderman-filmerna och producerade även Garry Marshalls klassiker Pretty woman - filmen som gjorde Julia Roberts till stjärna. Laura Ziskin hjälpte också till att filmatisera Fight club.De sista sju åren led Laura Ziskin av cancer. Hon blev 61 år.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.