Norra Skåne gratulerar

Grattis 18 år fyller den 17 juni Alfred Söderberg på Sadelvägen i Tyringe.
Publicerad 16 juni 2011 • Uppdaterad 14 december 2021

18 år fyller den 17 juni Alfred Söderberg på Sadelvägen i Tyringe.Han går IT-mediaprogrammet på John Bauergymnasiet i Hässleholm. Intressen är film och spel.Efter gymnasiet ska han kanske läsa vidare inom media eller spelutveckling och han hoppas på jobb inom dessa områden i framtiden. Han beskriver sig själv som glad, lugn och spelgalen. När det är fredag blir han glad, men att gå upp tidigt gör honom arg.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.