Tredje deltävlingen avklarad

Skåne/Kristianstad Tredje deltävlingen av totalt åtta i SKCC gick i helgen på Skogstorps Motorbana i Kalmar.
Publicerad 16 juni 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

Tredje deltävlingen av totalt åtta i SKCC gick i helgen på Skogstorps Motorbana i Kalmar.

Alfred Nilsson (klass Formel Micro) startade 2:a i finalen och kom i mål som 3:a, men blev nerflyttad till en 4:e plats då domarna tyckte att Alfred Nilsson körde för tufft när han körde om 3:an strax innan målgång. Alfred Nilsson ligger nu totalt fyra i den totala tävlingen.

William Nilsson (klass Junior60) kom till Kalmar som totalt-sjua, och efter sin 6:e plats i finalen klättrade han upp till en femteplats i SKCC. - Jag fick en dålig start ifrån yttern, var nere på 9:e eller 8:e plats men kom i mål som 6:a, sådär! Nästa SKCC deltävling går på den nya banan i Kristianstad, Åsum Ring den 2-3 juli.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.