Hässleholmskvartett vann DM

Sport Hässleholms Hästsportförenings dressyrlag red i helgen final i lag-DM i Trolleholm.
Sport • Publicerad 20 juni 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

Hässleholms Hästsportförenings dressyrlag red i helgen final i lag-DM i Trolleholm. Och det slutade med segerglädje och mästarleenden för Hässleholmstjejerna.Det var en jämn och spännande final och till slut stod Hässleholmslaget som vinnare före Hästhagens RF.Daniella Jacobsson med hästen Zenaz Zeebrah, Louise Lilja/Las Vegas, Emma Graneskog/Dream of Liberty och Yvonne Österholm/Zoegas hette Hässleholms hjältar i Trolleholm. Även Martina Åkesson, som var med i båda grundomgångarna, kan ta åt sig av äran. Hon fick lämna återbud till finalen på grund av skadad häst, men var i högsta grad delaktig under vägen fram till Trolleholm.Som om det inte var nog med guldet i lag tog Hässleholm en rad fina placeringar även individuellt.Tre segrar blev det genom Malin Bowallius/Elegido i LC:2 (även placerad i LB:2), Yvonne Österholm/Luxus CML (LB:2) och Louise Lilja/Las Vegas (LA:4). Placeringar knep även för Yvonne Österholm/Zoegas (LA:4) och Emma Graneskog/Dream of Liberty (LA:3).

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.