Norra Skåne gratulerar

Grattis Han går det naturvetenskapliga programmet på Hässleholms tekniska skola.
Publicerad 22 juni 2011 • Uppdaterad 13 december 2021
George-Michael Debby fyller 18 år den 25 juni.
George-Michael Debby fyller 18 år den 25 juni.

Han går det naturvetenskapliga programmet på Hässleholms tekniska skola. På fritiden spelar han tennis och han gillar också att resa och träffa kompisar. George-Michael vet inte riktigt vad han vill göra i framtiden, han tar en dag i taget. Han beskrivs som en väldigt snäll och trevlig kille. Förtryck och orättvisor gör honom arg, men han blir glad när människor visar varanda respekt och ärlighet.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.