Norra Skåne gratulerar

Grattis Han har nyligen tagit studenten från estetiska programmet med musikinriktning vid Hässleholms tekniska skola.
Publicerad 22 juni 2011 • Uppdaterad 15 december 2021
Elvis Andersson fyller 18 år den 23 juni
Elvis Andersson fyller 18 år den 23 juni

Han har nyligen tagit studenten från estetiska programmet med musikinriktning vid Hässleholms tekniska skola. I sommar arbetar han på ett gruppboende i Hässleholm och han planerar att läsa vidare på högskola till hösten och jobba extra när han kan.Elvis är mycket musikintresserad och älskar att spela på sina gitarrer. Han spelar i flera olika grupper i kyrkan och tycker också om att sjunga. Han beskriver sig själv som utåtriktad, självsäker och pålitlig. Förutom musik är han intresserad av film och han gillar att träna. Han spenderar gärna tiden med flickvännen och kompisar och han är mycket intresserad av att studera människans psyke.Elvis tror att han om tio år är färdigutbildad, har skaffat familj, köpt hus och hunnit resa en del.Saker som gör honom upprörd är vissa telefonbolags kundservice, försäljare som inte kan något om sina produkter, vuxna som är tekniskt handikappade, när internet strular och han gillar inte fotboll. Glad blir han av att träffa sin flickvän, spela på sina gitarrer, teknik och sin tro.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.