Upprop för skånsk åkermark

Nyheter Ett upprop med den innebörden sprids av LRF Skåne och Hushållningssällskapet i samband med Borgeby fältdagar, som börjar på onsdag.
Publicerad 27 juni 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Ett upprop med den innebörden sprids av LRF Skåne och Hushållningssällskapet i samband med Borgeby fältdagar, som börjar på onsdag. "I takt med att världens befolkning växer ökar behovet av produktiv åkermark", konstaterar LRF Skånes ordförande Marianne Andersson i ett pressmeddelande. Där konstateras också, att en tiondel av Skånes bästa åkermarker redan är bebyggda.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.