Han blir teknisk chef

Broby Sedan Bengt Gustafson blev kommunalråd i Kristianstad 2007 har han varit tjänstledig från sitt jobb som biträdande förvaltningschef för Barn- och Utbildningsförvaltningen.
Publicerad 28 juni 2011 • Uppdaterad 13 december 2021
Biträdande förvaltningschef Bengt Gustafson har utarbetat det förslag om till- och ombyggnad av Stenforsaskolan
Biträdande förvaltningschef Bengt Gustafson har utarbetat det förslag om till- och ombyggnad av Stenforsaskolan

Sedan Bengt Gustafson blev kommunalråd i Kristianstad 2007 har han varit tjänstledig från sitt jobb som biträdande förvaltningschef för Barn- och Utbildningsförvaltningen. Just den tjänsten finns dock inte längre. Därför får han nu uppdraget att leda den tekniska verksamheten i kommunen. Bengt Gustafson tillträder efter sommaren.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.