Frias från åtal om våldtäkt

Skåne/Kristianstad När hon vaknade morgonen efter kände hon sig öm i underlivet och var kletig i håret och mellan benen.
Publicerad 1 juli 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

När hon vaknade morgonen efter kände hon sig öm i underlivet och var kletig i håret och mellan benen. Under natten hade hennes pojkvän haft samlag med henne. Enligt honom samtyckte hon, men kvinnan menar att hon inte kommer ihåg något. Pojkvännen anmäldes för våldtäkt men Kristianstad tingsrätt har valt att fria honom eftersom man inte kan styrka uppgifterna om att flickan var i ett hjälplöst tillstånd.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.