Bjärnum kryssade mot serieledare

Sport – Med facit i hand så var det en retsam poängförlust, säger Bjärnumstränaren Kenneth Svensson vars lag spelade 2-2 mot serieledarna.
Sport • Publicerad 3 juli 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

– Med facit i hand så var det en retsam poängförlust, säger Bjärnumstränaren Kenneth Svensson vars lag spelade 2-2 mot serieledarna.Bjärnum tog ledningen efter en halvtimme på en väl slagen frispark av Caroline Hedlund. I 38:e minuten utökade Felicia Petersson ledningen till 2–0 som fri med Hammenhögs målvakt petade in bollen. – Sedan har vi ett friläge som vi tyvärr bränner när det är 20 minuter kvar, berättar Svensson. – I stället går Hammenhög upp och reducerar på anfallet därefter. Elena Wåhlin gjorde målet och i matchens sista minut slog Elna Nilsson ett misslyckat inlägg som Bjärnumsmålvakten Melissa Ekstrand snöpligt boxade i eget mål. – Men Melissa gjorde i övrigt en riktigt bra match och räddade oss vid ett flertal tillfällen. Bjärnums prestation med det oavgjorda resultatet i Hammenhög blir inte sämre av att laget saknade fem A-lagsspelare.– Vi fick låna in fyra spelare från vår samarbetsklubb Farstorp, säger Kenneth Svensson. – En riktigt fin kämpainsats av tjejerna som ger oss råg i ryggen inför hösten. Kan vi spela jämnt mot topplag som Hammenhög så vet vi med oss att vi är ett bra lag.Efter sommarvilan inleder Bjärnum höstspelet med två hemmamatcher på Sparbanksvallens konstgräs mot Sjöbo och FCHessleholm.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.