Snabb traktor gav böter

Osby Det var i samband med en kontroll av A-traktorer som 16-åringen försökte köra ifrån en efterföljande polispatrull.
Osby • Publicerad 3 juli 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Det var i samband med en kontroll av A-traktorer som 16-åringen försökte köra ifrån en efterföljande polispatrull. Den unge mannen kunde dock så småningom identifieras via de id-handlingar som påträffades av polisen i det övergivna fordonet. 16-åringen nekar till att ha kört fordonet under den vilda jakten. Han säger i stället att han hade lånat ut traktorn till en kompis. Vem den kompisen är vill han dock inte berätta för tingsrätten. Enligt polisen som jagade A-traktorn fick färden i minst 120 kilometer i timmen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.