Svala dopp med tillhörande konster

Broby Hon har bara hunnit jobba en vecka på Trollabadet och än så länge har hon inte behövt gå sysslolös.
Publicerad 3 juli 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Hon har bara hunnit jobba en vecka på Trollabadet och än så länge har hon inte behövt gå sysslolös.– Det är jättemycket att göra hela tiden, säger hon och lägger till att det förstås är roligt även om hon kastades in i hetluften direkt.

Det varma vädret har gjort att bassängen är full av hoppande barn, plaskande bebisar och stillsamma föräldrar som alla längtar efter att ta sig ett svalkande dopp.– Man ser att barnen är helt överlyckliga över att få komma hit och bada. Det syns i deras ögon när de kommer till kiosken, säger honNågra som har hittat hit ända från Lund är familjen Wisti. De är och hälsar på mormor som bor i Osby.– Det är jättefint här. En riktigt härlig utebassäng, säger mamma Karin.

Under vistelsen uppe i de norra delarna av Skåne har de hunnit med att testa en hel del insjöar. Bröderna Wisti, Isak och Joel har precis kommit upp från bassängen och värmer sig med varsin handduk.– Det roligaste är att göra konster från trampolinerna, säger Isak Wisti.Även om hopptornet är högt i Trollabadet är de inte rädda.– Nej, jag har faktiskt hoppat från sjuan flera gånger, säger Joel Wisti.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.