Hovdalabussen har fått egen skylt

Hässleholm Det har framförts klagomål på att det var svårt att veta var bussen till Hovdala stannar för av- och påstigning.
Hässleholm • Publicerad 4 juli 2011 • Uppdaterad 13 december 2021
Nu har det kommit upp skyltar och tidtabeller vid Hovdalabussens hållplatser.
Nu har det kommit upp skyltar och tidtabeller vid Hovdalabussens hållplatser.

Det har framförts klagomål på att det var svårt att veta var bussen till Hovdala stannar för av- och påstigning. Därför har det nu kommit upp skyltar vid bussens alla hållplatser. Under skylten finns också tidtabell och information om vilka dagar bussen går ut till Hovdala slott. Skyltar finns nu vid Ljungdalaskolan (vändplatsen), Magasinsgatan vid resecentrum, Björkvikenrondellen (båda sidorna) och Porttornet vid slottet.Bussen går veckans alla dagar utom måndagar. Första turen går 11.00 från Ljungdalaskolan, tio minuter senare är den vid Magasinsgatan och anländer till Hovdala klockan 11.25. Sista ordinarie tur går 17.00 från Ljungdalaskolan. På onsdagar och vid större arrangemang går det också en buss klockan 18.00, anpassning av den sista turen tillbaka till stan sker till när evenemanget är slut.

Eva Ericsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.