Norra Skåne gratulerar

Grattis Hon går omvårdnads- progammet på Ekbackskolan i Osby med målet att bli undersköterska.
Publicerad 11 juli 2011 • Uppdaterad 14 december 2021
Malin Narberg fyller 18 år 12/7
Malin Narberg fyller 18 år 12/7

Hon går omvårdnads- progammet på Ekbackskolan i Osby med målet att bli undersköterska. Malin beskriver sig som snäll och omtänksam och delar fritiden mellan kompisar och pojkvännen. På fritiden gillar hon att läsa och att ta långa promenader. Efter skolan ska Malin börja jobba och så småningom bilda familj.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.