Handbollsplanen flyttas efter det kraftiga regnet

Sport – Man känner sig liten, säger han inför de naturlagar som tävlingsledningen för Åhus beachhandboll inte rår över.
Sport • Publicerad 15 juli 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

– Man känner sig liten, säger han inför de naturlagar som tävlingsledningen för Åhus beachhandboll inte rår över. Det här har gjort att förberedelserna för tävlingen har dragit ut på tiden.– Allting tar lite längre tid, säger han. – Vi skulle ha varit klara vid lunch men nu tar det nog en halv dag till, säger han om de sista förberedelserna.

Dock säger han sig kunna garantera att spelschemat ska kunna följas, och att därmed samtliga handbollsplaner på Åhus strand är spelbara. Dock kan det innebära vissa problem för spelarna på banan:– Det kan vara svårt att hantera bollarna, säger han om hur det är att spela i den blöta sanden. – Det finns inget att göra, kommer spelarna så spelar vi.

Kommer ni att kunna hantera ytterligare regnväder under pågående spel?– Det får vi ju försöka klara av, säger han. Bertil Lööf är trots allt positiv och ser fram emot att tävlingen drar i gång under fredagsförmiddagen. – Efter regn kommer solsken. Det är jättespännande. Det hoppas jag att de som kommer hit också tycker.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.