Profilen

Personligt Namn: Göte IsakssonFamilj: Makan Ingrid, en son, två barnbarn och Cockerspanieln Zorro.
Personligt • Publicerad 15 juli 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

Namn: Göte IsakssonFamilj: Makan Ingrid, en son, två barnbarn och Cockerspanieln Zorro.Bosatt: På Hässleholmsvägen i Perstorp.Bakgrund: Göte har varit yrkesverksam bland annat som sjöman, på Osbypannan, Perstorp AB, Esab och de sista åren innan pensioneringen på Chuck Tyringe. 2008 fick ha ta emot Centerns miljöpris i Perstorp för sitt arbete med djur och natur kring Ybbarpssjön.Aktuell: Fyller 80 år den 16 juli.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.