15-åring rånades i centrum

Hässleholm Strax före klockan 19 i måndags kväll var en 15-årig pojke på väg från järnvägsstationen upp på Första Avenyen.
Hässleholm • Publicerad 19 juli 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Strax före klockan 19 i måndags kväll var en 15-årig pojke på väg från järnvägsstationen upp på Första Avenyen. Vid Godtemplaregatan ska han helt oprovocerat ha blivit anfallen av tre okända män. De ska ha slagit honom och rånat honom på bland annat kontanter. Polisen är mycket intresserad av vittnen som kan ha sett tre män i 20-25-årsåldern i området vid den här tiden. Samtliga hade på sig solglasögon.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.