McCartney i dokumentär om terrordåd

Kultur och Nöje Filmen ska, enligt nyhetsbyrån Reuters, visas av tv-bolaget Showtime den 10 september i år.
Publicerad 20 juli 2011 • Uppdaterad 15 december 2021
Paul McCartney. Foto: Scanpix
Paul McCartney. Foto: Scanpix

Filmen ska, enligt nyhetsbyrån Reuters, visas av tv-bolaget Showtime den 10 september i år. När terrordåden inträffade befann sig McCartney i ett flygplan som just skulle lyfta från New York. Luftrummet stängdes av myndigheterna och världsstjärnan återvände till en stad i chock. Filmen "The love we make" visar hans personliga upplevelser efter attentaten, hur han talar med vanliga och kända New Yorkbor om det som hänt och förbereder en välgörenhetskonsert till förmån för offrens anhöriga. Filmens titel är hämtad från Beatles låt "The end" som kom 1969. Den är regisserad av Arthur Maysles.  

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.