Kanal 5 satsar på ”Winter wipeout”

Kultur och Nöje Det nya programmet ska spelas in på vintern, skriver Expressen.
Publicerad 21 juli 2011 • Uppdaterad 14 december 2021
Sofia Wistam har lett de tidigare säsongerna av "Wipeout". Foto: Janerik Henriksson/Scanpix
Sofia Wistam har lett de tidigare säsongerna av "Wipeout". Foto: Janerik Henriksson/Scanpix

Det nya programmet ska spelas in på vintern, skriver Expressen. - Det kommer att bli helt galet, deltagarna kommer att få passa sig för en och annan illasinnad snögubbe, säger Kanal 5:s presschef Dan Panas till tidningen. "Winter wipeout" spelas in under tidig vinter i Argentina och sänds under 2012. Det är ännu inte klart om programledaren Sofia Wistam och kommentatorerna Felix Herngren och Hans Wiklund kommer att leda också den tredje säsongen av serien.

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.