Wallmans startar talangjakt i Sverige

Kultur och Nöje Enligt Expressen startar nöjeskoncernen en ny stor talangjakt med öppna auditions den 30 juli.
Publicerad 22 juli 2011 • Uppdaterad 13 december 2021

Enligt Expressen startar nöjeskoncernen en ny stor talangjakt med öppna auditions den 30 juli. - Anledningen är att konkurrensen från tv-tävlingarna blivit för stor. De dammsuger Sverige på talanger och vi måste ligga steget före, säger Mikael Gordon Solfors, vice vd för Wallmans-koncernen, till tidningen. Den nya talangjakten introduceras i Helsingborg, men även Göteborg, Åre, Sundsvall och Stockholm kommer att få besök. Nästa år ska Wallmans jaga talanger på de största musikfestivalerna i Sverige. Wallmans talangjakt konkurrerar med bland andra TV 4:s "Idol", "X Factor" och TV3:s "True talent.  

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.