Hovrätten mildrar inte dom

Hässleholm Senare samma år dömdes han till fängelse för grov stöld, häleri och sex stölder.
Hässleholm • Publicerad 28 juli 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Senare samma år dömdes han till fängelse för grov stöld, häleri och sex stölder. Domen överklagades och hovrätten mildrade påföljden. Det blev fortsatt skyddstillsyn, i stället för fängelse.I maj fick åklagaren tingsrätten att röja undan skyddstillsynen och ändra tillbaka påföljden till fängelse. Rätten menade att mannen inte skött sin skyddstillsyn som han skulle. Mannen överklagade det beslutet till hovrätten, men har alltså inte fått igenom sin vilja där. Hovrätten har i stället fastställt tingsrättens beslut om fängelse.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.