Man knivskuren i Osby

Osby Vilken relation gärningsmannen har till sitt offer är okänt, men de ska ha befunnit sig på samma adress när knivskärningen inträffade.
Osby • Publicerad 30 juli 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Vilken relation gärningsmannen har till sitt offer är okänt, men de ska ha befunnit sig på samma adress när knivskärningen inträffade. Gärningsmannen avvek från platsen men kunde gripas strax därpå i närområdet. Det är okänt om offret har behövt söka sjukhusvård för sina skador men ambulans har funnits på plats för att ta hand om offret. Händelsen inträffade strax innan 02.30 natten till lördagen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.