Årets sommartävling är äntligen avgjord

Personligt Gissa om det har kommit in många fina och inspirerande konstverk till oss på redaktionen under veckorna som gått!
Personligt • Publicerad 4 augusti 2011 • Uppdaterad 13 december 2021
Vinnarteckningen!
Vinnarteckningen!

Gissa om det har kommit in många fina och inspirerande konstverk till oss på redaktionen under veckorna som gått!Bidragen består av massor av olika material från högt och lågt och vi har sett allt från havstema till Putte i blåbärsskogen. En stor och lite läskig orm har anlänt liksom några blyga stenblommor.

Även om årets tävling nu är avslutad och vi har korat en vinnare som får ta med familjen på alpackatrecking hoppas vi på redaktionen att alla barn fortsätter att använda fantasin och fortsätter att skicka in sina konstverk till oss.

Och vann gjorde Alma Åkesson med sitt konstverk "månen som lyser över båten i havet och en liten ö med en palm". Alma är åtta år, bor i Tyringe och till sitt konstverk har hon använt bland annat blomblad, bark och sand. Almas vackert komponerade bidrag är vinnare i årets sommartävling. Det betyder att hon får ta med sig familjen på alpackatrekking i Västra Torup. Grattis från oss på redaktionen.

Du kan antingen skicka eller lämna till oss på Väpnaregatan 6 i Hässleholm eller skicka till personligt@nsk.se.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.